ÍRÓ7 AZ ALKOTÓKERTBEN

NEM FRISSÜLŐ ARCHÍV BEJEGYZÉS

Aki a Szövegek Álnéven című kérdőíven beküld 2022. szeptember 11. vasárnap 24:00 előtt
1. egy rövid jelenetet,
2. egy 10-20 perces történetet,
3. egy film treatment-et,

valamint a Valódi adatok című kérdőíven a valódi nevét, elérhetőségeit, az automatikusan jogot kap arra, hogy elolvassa az addig beküldött munkákat. Az e kérdőíven beküldött valódi adatokat csak én ismerem, viszont én nem szavazok.

A Jelölések: Kivel szeretnék találkozni? című kérdőíven minden meghívott beküldő megjelölhet egy másik szerzőt, akinek a véleményére kíváncsi, akivel szívesen beszélgetne saját munkájáról. Továbbá megjelölhet egy jelenetet, egy történetet és egy treatment-et, melynek írójával szívesen beszélgetne azokról. A jelölés határideje 2022. szeptember 30. vasárnap 24:00.

A legtöbb jelölést kapó hét írót hívjuk meg a 2022. október 21-24. között szervezett íróhétre. 5.000 forint jelképes regisztrációs díjat kell befizetni annak, aki élve a meghívással, valóban részt kíván venni. Ha valaki nem él a lehetőséggel, a várólistán következőt hívjuk meg. Ha nem lesz hét résztvevő, nem lesz író7 és a már befizetett regisztrációs díjakat visszaadjuk.

A továbbiakban az én feladatom az ingyenes szállás és étkezés biztosítása, a beszélgetések moderálása, esetleg kísérőprogramok (8 brokát, chi kong, tai chi kurzus, közös zenehallgatás, erdei séták) szervezése előzetes egyeztetés, kívánság szerint.

A beküldött pályamunkákról történő moderált beszélgetés mellett feladatokat is kapnak a résztvevők, és a beérkező munkákról – szintén moderált beszélgetések keretében – adunk és kapunk visszajelzést.

Szabályok:
– a szerzőket az író7 folyamán a megküldött álnevükön szólítjuk
– a másik résztvevő munkájáról beszélünk, a szerzők személyéről nem
– a feladatok végrehajtása és a vélemény-nyilvánítás kötelező, visszakérdezni, válaszolni általában nem kell
– aki nem elektronikusan ír és/vagy olvas leadhatja telefonját, komputerét, aki kreatív céllal használni kívánja ezeket, azt kérjük egész hétre állítsa készülékét repülőgép módra
– a fő programokon a részvétel ajánlott/kért, a kísérő programokon a részvétel teljesen opcionális
– a létrejött munkák sorsáról a hét végén a résztvevők konszenzussal döntenek
– az íróhét kizárólagos munkanyelve a magyar
– érkezés: október 20. csütörtök 18:00-19:00
– távozás: október 25. kedd 9:00 után

Ha kérdése(d) van: angelusivan[  ]gmail.com
A végső részleteket a résztvevőkkel előzetesen tisztázzuk.

Angelus Iván
kreatív szervező, moderátor és markotányos