Ma – 2024. január 29-én – kora délután megalakult a Gyagilev Klub. A klub a művészetek táptalajául szolgáló kulturális kezdeményezéseknek kíván táptalajt, platformot virtuális és valóságos helyet, helyeket biztosítani. Elsősorban az előadóművészetek, azon belül is a mozgás alapú előadóművészetek, a jelenlegi klubtagok szakmai háttere révén leginkább a táncművészeti kultúra terén kíván lehetőségeket biztosítani az ilyen irányú kezdeményezéseknek.

Serge Gyagilev – a klub névadója – abban mutatott máig ható példát, hogyan gyakorolhat egy kulturális szervező meghatározó hatást egy művészeti és kulturális terület fellendítésére. Tehát a klub elsősorban a művészek, művészetek, a kultúra sikeres működését, organikus beágyazódását segítő (szak)emberek és partner szervezetek otthona.

A Klub gazdája az Új Előadóművészeti Alapítvány. Alapító tagjai Angelus Iván, Fuchs Lívia, Péter Petra és Tamaskó Helén. Lívia és Petra tanácsaikkal segítik a klubot, Iván a működés rendszerének kialakítását, az internetes felületek elkészítését és a kezdeti programok összeállítását vállalta míg, Helén önkéntes segítőként a social media szerkesztését végzi majd.

Magánszemélyek jelentkezhetnek klubtagnak két ajánlóval.
Erre jelentkező illetve vállalkozó partner intézményekkel köt a klub együttműködési megállapodást.

 

 

 

A Klub gazdája az Új Előadóművészeti Alapítvány. Alapító tagjai Angelus Iván, Fuchs Lívia, Péter Petra és Tamaskó Helén. Lívia és Petra tanácsaikkal segítik a klubot, Iván a honlap, Helén a social media szerkesztését vállalta.

 

a  Több évtizedes álmom vált valóra,  Az Arcanum alapítójával Biszak Sándorral találkoztunk és utána  Alapító tagjai a kezdeményező Angelus Iván és